Als werkgever hecht je belang aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van jouw medewerkers. Coaching is daarbij een belangrijk instrument.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de investering in coaching ruim (zes tot zeven maal) wordt terug verdiend. Dit komt omdat medewerkers die gecoacht zijn hun potentieel meer benutten en meer werkgeluk ervaren, waardoor ze meer resultaten boeken en succesvoller zijn in hun werk. Gecoachte medewerkers kennen hun talenten en weten hoe zij hun talenten kunnen inzetten. En zij hebben hun valkuilen in zicht en weten hoe ze daar mee om moeten gaan.

Bij Act to Bloom kun je medewerkers laten coachen op o.a. de volgende onderwerpen:

Talentontwikkeling

Vaardigheden en competenties ontwikkelen die aansluiten bij de ambitie van de medewerker. Medewerker aan het roer van zijn/haar eigen ontwikkeling.

Loopbaantraject

Zit medewerker op de juiste plek in de organisatie? Wat zijn de talenten van een medewerker en worden de talenten benut? Is het moment aangekomen om de medewerker te laten doorgroeien naar een nieuwe functie?

Leiderschap

Welke innerlijke drijfveren en gedragspatronen spelen een rol in de stijl van leidinggeven? Door inzicht en observatie, wordt het vermogen versterkt om effectiever te zijn in de omgang en de communicatie met andere.

Balans werk en prive

Ter voorkoming van (terugval in) verzuim door mentale klachten. In een traject komen onderwerpen aanbod als:
authenticiteit op de werkvloer, empowerment (keuzes maken, ownership in planning), match tussen persoonlijke waarden en werk.